Anne Ve Baba Adaylarımıza Gebe Okulunda Eğitim Veriliyor
11 Ocak 2023

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Gebe Okulumuzda, gebelerin doğum sürecini sıkıntısız tamamlayabilmeleri ve toplumda farkındalık oluşturmak için uzman ekip tarafından verilen eğitimlere baba adayları da katılıyor.
Hastanemiz bünyesinde 5 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulumuzda, eğitim ebelerimiz tarafından sadece gebe kadınlar değil eşleri de eğitime tabi tutularak doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim alarak eşlerini yalnız bırakmıyor.
Hafta sonu yapılan eğitimlerimize katılan baba adayları eşleri ile bebek yıkama, bez değiştirme, gaz çıkarma ve endorfin masajı eğitimlerini uygulamalı olarak öğreniyor.
Okulun gebe sınıfında eğitim alanların kendilerini anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamanın yanı sıra eşler arasında güçlü ilişkiler ile anne adayına doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili eğitimler veriliyor.
Eğitimlerimize katılmak isteyen anne adaylarımız Doğum Poliklinikleri içerisinde yer alan Gebe Okulumuza başvuru yapabilirler.

• gebe okulu.jpg
  • gebe okulu1.jpg