3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında, organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak ve organ bağışı sayısını arttırmak amacıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi
08 Kasım 2022

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında, organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak ve organ bağışı sayısını arttırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yürüyüş etkinliği düzenlendi.
Golf Çay Bahçesi önünden Çanakkale Mehteran’ı eşliğinde başlayan yürüyüşe, Vali İlhami AKTAŞ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Başhekim Op. Dr. Hasan KESER, hastane yönetimi, çok sayıda kurum müdürü, organ bağış koordinatörlerimiz, Kızılay gönüllüleri, sporcular, kamu kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Çanakkale’de Organ bağışı ile İlgi yaptıkları çalışmaları ve faaliyetleri kapsamında Organ Bağışı standı önünde Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörü Dr. Azem ÜLKÜ’ye Vali İlhami AKTAŞ tarafından, teşekkür belgesi takdim edildi.
Organ bağışına farkındalık oluşturmak için etkinlikte Orman Bölge Müdürlüğü tarafından açılan fidan dağıtım standında Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlara fidan hediye ederek sağlıklı bir ömür geçirmelerini ve vatandaşlarımızı organ bağışı yapmaya davet etti.
Organ bağışına farkındalık oluşturmak için düzenlenen yürüyüş etkinliği, fidan dağıtımının ardından sona erdi.

• yürüyüş1.jpg
  • yürüyüş3.jpg