Şehit Yakınları ve Gazi İletişim Odası Açıldı
11 Mart 2022

Hastanemiz bünyesinde kurulan Şehit Yakınları ve Gazi İletişim Odasının açılışı, Vali İlhami AKTAŞ’ ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat KORKMAZDEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet DOĞAN, hastane yönetimi, Şehit aileleri, gaziler ve sağlık çalışanları katıldı.
Törenle gerçekleştirilen Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası açılışında, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından birer konuşma yapıldı.
“Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizin her zaman yanındayız.” diye konuşan Vali İlhami AKTAŞ, Azizi şehitleri rahmet kahraman gazilerimizi minnetle anarak, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Yapılan açılış konuşmasının ardından Şehit ve Gazi Yakınları İletişim Odası, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, protokol üyeleri ve Şehit Aileleri ve Gazilerin katılımı ile kurdele kesimi gerçekleştirilerek, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin hizmetine açıldı.
  • 275298507_288858330055009_7729392958062428495_n.jpg
  • 275274148_288858490054993_282646374909714424_n.jpg