2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ KONTENJANLARI VE AÇIKLAMALAR
05 Ocak 2022

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM VE YAZ DÖNEMİNDE HASTANEMİZDE STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ara dönem ve yaz döneminde pandemi nedeniyle aksi bir karar alınmadığı sürece zorunlu staj ve mesleki eğitim stajına öğrenci kabul edilecektir. Başvurular 03.01.2022 tarihinde başlamış olup öğrencinin staj başlangıç tarihinden bir hafta öncesine kadar devam edecektir. Staja, yayınlanan kontenjan dahilinde öğrenci kabul edilebilecek olup, gerekli staj evraklarını temin edemeyen öğrencilerin başvurusu kabul edilemeyecektir. Staj esnasında staj kurallarına uymayan öğrencilerin stajları iptal edilecektir. Staja başvuracak olan öğrencilerin aşağıda yayınlanan belgelerle birlikte (müracaatta öncelikle ilk üç evrak) hastanemiz eğitim staj koordinatörlüğüne başvurması rica olunur.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ KONTENJANLARI VE AÇIKLAMALAR .pdf

Başvuru Evrakları.docx