Nöroloji Algoloji Uzmanı Hastanemizde Göreve Başladı
28 Haziran 2021

Nöroloji Algoloji Uzmanı Hastanemizde Göreve Başladı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine atanan Nöroloji Algolojisi Uzmanı Dr. Esra Ertilav hasta kabulüne başladı. 01.01.1988 tarihi doğumlu Uzm. Dr. Esra Ertilav  2006-2012 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde aldığı tıp eğitimin ardından, 2013-2017 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde Nöroloji Uzmanlık eğitimi aldı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Ertilav,  2018-2020 yılları arasında ise Adnan Menderes Üniversitesi Algoloji bilim dalı yan dal ihtisasını tamamladı.

Çözülememiş, müzminleşmiş kronik ağrıların medikal ve ileri medikal tedavileriyle ilgilendiğini  belirten Uz. Dr. Esra Ertilav; baş-boyun ve sırt ağrıları, bel-kalça ve omuz ağrıları, diz ağrıları, kan ve fibromiyalji hastalarının her türlü medikal ve ileri medikal tedavi ve girişimsel işlemlerin ameliyathane koşullarında görüntüleme eşliğinde uygulandığını dile getirdi.

Nöroloji Algolojisi Polikliniğimize Fizik Tedavi, Ortopedi, Beyin Cerrahi ve Nöroloji Polikliniklerinin yönlendirmesiyle randevu alınabiliyor.

• Esra Ertilav.jpg