Hastane Personeline İşaret Dili Eğitimi
17 Eylül 2019

Hastanemiz bünyesinde çalışan personele yönelik “İşaret Dili” Eğitimleri veriliyor. Halk Eğitim Merkezi ile yapılan görüşmeler neticesinde toplamda 2 ay sürecek olan eğitimler, hastanemiz eğitim salonunda gerçekleştiriliyor.

120 Saatlik Eğitim modülünü tamamlayan kursiyerler kurs  bitimine sınava tabii tutularak başarılı olanlara “ Türk İşaret Dili Programı Eğitim Sertifikasını” alma hakkını kazanacak.

Amaçlarının işitme engellilerle daha rahat iletişim kurabilmek olduğunu ifade eden Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali “Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilen işaret dili eğitimi sayesinde kurs alan sertifikalı personel sayımız çoğalmaktadır. Böylelikle hastanemizden hizmet almak için gelen işitme engelli vatandaşlarımıza ulaşarak problemlerini daha kısa sürede çözebiliriz.” Dedi.

• işaret dili.jpg