Yanık Ünitemizin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Yanık Ünitemizin başarılı çalışmaları devam ediyor. 5 yataktan oluşan 1 Genel Cerrahi Uzmanı 6 sağlık personeli kadrosuyla hizmet veren ünitemiz başarılarına her geçen gün yenisini ekliyor.

Benzin parlaması sonucunda kolları, bacakları ve yüzünde 2. Derece yer yer 3. Derece yanık bulunan 53 yaşındaki Ahmet Çatalkaya’nın 2 aydır süren tedavisi sonucunda çok büyük oranda iyileşme sağlanmış durumda. 2 kez operasyona alınarak tedavisi tamamlanan hastamız sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Hastanemizde gördüğü tedavi süresince personelin göstermiş olduğu ilgi alakası sayesinde kendini evinde gibi hissettiğini belirten Ahmet Çatalkaya “Türkiye’de sağlıkta yaşanan devrimi gözlerimizle görebiliyoruz. Burada Avrupa’da bile bulunmayan imkânlar var. Gerek Tıbbi donanım, temizlik, çalışanların güler yüzlü ve ilgili olması bizi son derece memnun etti. Burada beni uzun süredir tedavi eden ve iyileşmemi sağlayan başta doktorumuz Op. Dr. Melih Bozyel’e, hemşirelerimize ve personel arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dedi.

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali “ Yanık ünitemizde hizmete açıldığı Ocak 2018 tarihinden itibaren 1600 hastamıza ayaktan müdahale yapılarak, 45 hastamız ise yatırılarak tedavi edilmek suretiyle sağlığına kavuşmuştur. Ünitemizde çalışan özverili ekip sayesinde başarılarımız her geçen gün katlanarak çoğalacaktır. Kendilerine ben de teşekkür ediyorum. ” Dedi.

• IMG-20180905-WA0023.jpg
  • IMG-20180827-WA0001 (1).jpg