14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan Tüm Sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.
Programa, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Sinem Topaloğlu, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Baş Hekimi Operatör Doktor Ufuk Tali, Yönetim Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz ve sağlık çalışanları katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Çanakkale Anadolu Hastanesi, Aile Hekimler, Derneği ve Çanakkale Sağlık Çalışanları Derneği çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başlayan tören, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Sinem Topaloğlu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sağlık çalışanlarının Cumhuriyet Meydanı'ndan Çanakkale Valiliği önüne kadar gerçekleştirdiği yürüyüş ile program sona erdi.

• Tıp Bayramı 1.jpg
  • Tıp Bayramı 2.JPG