Anne sütü ve Emzirmenin Önemine Dikkat Çekmek Amacıyla Hastanemizin Hazırladığı Afişler billboardlarda...
14 Ekim 2024

1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinlik çalışmaları kapsamında “Bebek Dostu Hastane” ve “Anne Dostu Hastane” ünvanı bulunan hastanemizin anne sütü ve emzirmenin önemine dikkat çekmek amacıyla hazırladığı afişler İlimizin merkezi yerlerinde bulunan billboardlara asıldı.
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ailesi olarak Desteklerinden dolayı Çanakkale Belediyesine teşekkür ediyoruz.
Hastanemizde annelerin emzirme konusunda yaşadığı sorunları aşabileceği Laktasyon/Relaktasyon polikliniğimiz, Gebelik döneminde danışmanlık alabileceği Gebe Okulumuz, Doğum ünitemizde adeta bir ev konforunda 6 travay odası, doğumdan itibaren ilk bir saat içerisinde annelere emzirme konusunda destek veren Anne Sütü Birimimiz, Bebek Bakım Odası ve Bebek Emzirme odası bulunuyor.
Anne adaylarının ve Annelerin doğuma hazırlık, doğum, doğum sonu emzirme desteği konusunda her daim yanlarındayız.