27 Haziran 2024

Vali Vekili Abdül Kadir DURAN, Kurban Bayramı münasebetiyle görevi başındaki personeli ziyaret etti.
Vali Vekili Abdül Kadir DURAN kurban bayramı münasebetiyle hastanemizde görevi başındaki bayram mesaisi yapan çalışanlarımızı ziyaret ederek kurban bayramlarını tebrik etti. Hastanemizde yatarak tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ederek acil şifalar temennisinde bulundu.
Vali Vekili Abdül Kadir DURAN’ın Kurban Bayramı dolayısıyla hastanemize gerçekleştirdiği ziyarete Çanakkale İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Gökhan Baştürk, Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Hüseyin Semiz, idari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkan Can, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Yusuf Karaca eşlik etti.