Hastanemizde 4. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı Başarı İle Tamamlandı
27 Haziran 2024

Hastanemizde 4. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı başarı ile gerçekleştirildi.
120 saat teorik, 120 saat uygulama eğitiminin yer aldığı 240 saat süren Hemşirelerin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan sertifika programı, Uzman hekimlerin ve eğitimci hemşirelerin teorik ve uygulama eğitimleri ile gerçekleştirildi.
Eğitim çalışmalarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize sertifikaları törenle verildi.
Sertifika törenine Başhekim Yardımcımız Dr. Şermin Sürek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sibel Yiğit, hastane yönetimimiz ve eğitmenlerimiz katıldılar.
Eğitimlerini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerlerimize başarılar diliyoruz.