8. “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon” Programı Başarıyla Tamamlandı
08 Mayıs 2024

Hastanemizde yoğun bakım hastalarının gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip, sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek amacıyla düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programımız başarıyla tamamlandı.
8. si düzenlenen “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon” programını başarıyla tamamlayan 12 kursiyerlerimize hastane yönetimi tarafından belgeleri takdim edildi.
Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği standartlar doğrultusunda verilen 120 saat teorik, 120 saat uygulamalı eğitim programını başarıyla tamamlayan 12 kursiyerimize, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Başhekim Yardımcımız Dr. Şermin Sürek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sibel Yiğit ve hastane yönetimimiz tarafından başarı belgeleri takdim edildi.
Eğitimlerde emeği geçen eğitmenlerimize teşekkür ederken, programa katılan kursiyerlerimize de başarılar diliyoruz.