52. Grup Diyabet Okulu Eğitimleri Tamamlandı
24 Nisan 2024

Diyabetli bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve farkındalık kazandırmak amacıyla başlatılan Diyabet Okulu eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.
Alanında uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşen eğitimlerde Sağlıklı Beslenme Alışkanlıkları, Düzenli Egzersiz, İlaç ve insülin kullanımı, evde kan şekeri izlemi,Ayak Sağlığı ve Diyabetin Psikolojik Etkileri gibi birçok önemli konuda eğitimler verildi.
52. Grup eğitimlerinin tamamlandığı programa katılan diyabetli bireylere Başhekim Yardımcımız Dr. Şermin Sürek, hastane yönetimi ve diyabet eğitim hemşireleri tarafından belgeleri takdim edildi.
Eğitime katılan kursiyerlerimize aldıkları eğitimin diyabetle sağlıklı bir yaşamda katkı sunmasını dileriz...
Sonraki grup eğitimine katılmak için 2171098 / 2440’ı arayabilirsiniz veya Poliklinik 3. Kat Diyabet Eğitim Polikliniği ile görüşebilirsiniz.