8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
12 Mart 2024

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hastane yöneticilerimiz, kadın çalışanlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladılar.
Konferans salonumuzda gerçekleştirilen programa Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Gülderen Öztürk, Dr.Şermin Sürek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Yiğit, Kalite ve Destek Müdürü Yusuf Karaca, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkan Can, hastane yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarımız katıldı.
Başhekim Op. Dr. Hasan Keser “Özveri, sabır ve sevgiyle işlerini en iyi şekilde yapan tüm emekçi kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum” dedi.
Öğle arası gerçekleştirilen etkinlik günün anlamına dair pasta kesilmesiyle son buldu.