Ameliyathane Sertifikasyon programımız 7. Dönem kursiyerlerini mezun etti

Güncelleme Tarihi: 19/10/2021

2016 yılından bu yana hastanemizde devam etmekte olan Ameliyathane Sertifikasyon programımız 7. Dönem kursiyerlerini mezun etti.

Ülkenin dört bir yanından katılan 23 kursiyerimiz, 4 hafta süren eğitimlerini tamamlayarak Ameliyathane hemşireliği sertifikalarını teslim aldılar.

Sertifika programlarının hızla devam ettiğini ifade eden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melike Şahin “Hemşire arkadaşlarımın eğitimli ve donanımlı olmaları bizler için önemlidir. Bu programa katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarıma ve ameliyathane ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

• DSC_0627.jpg