2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM VE YAZ DÖNEMİ STAJI BAŞVURU EVRAKLARI
05 Ocak 2022

STAJYER ÖĞRENCİ BAŞVURU EVRAKLARI
1. Okulun Staj Talebine İlişkin Resmi Yazısı. (Yazı içeriğinde öğrenci bilgileriyle birlikte 5510 sayılı SGK’na göre öğrencinin iş kazası sigorta priminin yatırılacağı beyanı olmalıdır.)
2. 1 Ad. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3. 1. Ad. Fotoğraf
4. Staj Uygulama Defteri (Defterin içeriğinde Öğrenci Staj Değerlendirme Formu ve Staj Devam Çizelgesi olmalıdır. Staj Uygulama Defteri kullanmayan okullar için bu husus zorunlu değildir. Bu durumda devam çizelgesi hastanemizce verilecektir.)
5. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Belgesi
6. Hastanelerde Stajyer Öğrenci Olabileceğine Dair Sağlık Raporu ( Rapor Staj başlangıcından son altı ay öncesine ait olmalıdır. Daha eski raporlar kabul edilmez.Güncel Öğrenci Kimlik Kartları İle Devlet Hastanelerine Başvurulduğu Takdirde28.01.2002tarih ve 2002/3654 sayılı B.K.K.ileÜcretsizyapılmaktadır)
7. SGK İşe Giriş Bildirgesi (Meslek Adı ve Kodu: 9901.02–Stajyer Öğrenci olarak girilmelidir)Stajyer öğrencinin işyeri staj koşullarına uyması zorunludur. Hastane oryantasyon eğitimleri staj başlangıcında verilecektir.
8. Hastanece belirtilecek banka şubesinde hesap açtırılarak mutemetlik birimine verilecektir.