2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM VE YAZ DÖNEMİ STAJ KONTENJANLARI ARTIRIMI OLURU
05 Ocak 2022

ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM VE YAZ DÖNEMİ STAJ KONTENJANLARI
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ara dönem ve yaz döneminde ders uygulaması / zorunlu staj kapsamında hastanemizin staj kontenjanları, başvuru şartları ve açıklamalar ekteki listede belirtildiği şekilde belirlenmiştir. Kontenjan, açıklama ve başvuru şartları hastanemiz resmi web sitesinde duyurularak 3308, 5510, 6331 sayılı yasalar,T.K.H.G.M. ve diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde işlem tesis edilecektir. Kontenjanların belirlenmesinde teamül olarak her yıl baz alınan personel sayısına oranlar dikkate alınmış, ancak okul ve öğrenci sayısının çokluğu nedeniyle başvuru sayısı fazla olan ve staj yeri bulmada sıkıntı yaşanan bazı alan/branşlarda öğrencinin lehine olacak şekilde azami kapasitemiz kullanılarak aşağıdaki şekilde uygulanması kararlaştırılmıştır.
Erkan KARAOĞLANOp.Dr. Ezgi UÇAR TAŞ
SOSYAL ÇALIŞMACI5
TIBBİ GÖRÜNTÜLEME25
YAŞLI BAKIM3
*Kadroya personel atandığı takdirde alınabilecektir.