Bağırsak Kanserlerinde Kapalı Ameliyat Avantajı

3. Basamak sağlık kuruluşlarında yapılan yüksek riskli Cerrahi operasyonların başarıyla yapıldığı hastanemizde ilk kez laparoskopik çekum tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.

Şikayetleri üzerine hastanemize gelen 75 yaşındaki bayan hastamıza yapılan tetkikler sonucunda Genel Cerrahi Uzmanımız Op.Dr. Mehmet Ali Karacaer tarafından çekum tümörü teşhisi konuldu.

Başarılı operasyonlara imza atan Genel Cerrahi Uzmanlarımız Op. Dr. Ufuk Tali, Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve Op. Dr. Temel Bulut tarafından operasyonu gerçekleştirilen Sağ kalınbarsak  başlangıç tümörü olarak bilinen bu kanser hastalığında sağ barsağın tamamı alındı, karaciğere ve barsağın sol tarafına yayılan kanser dokusu tamamen çıkarılarak tedavi sağlandı.Kapalı bir şekilde gerçekleştirilen operasyonda hastamız kısa sürede ayağa kalkarak hızlı bir iyileşme süreci sonucunda sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Teknolojik gelişmelerin yakından izlenerek birebir hastanemizde uygulandığını dile getiren Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali “Tüm kanser ameliyatlarımız tecrübeli ekibimiz ve donanımlı ameliyathanemiz sayesinde başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Endoskopik işlemlerimizin kısa bir sürede sıra beklemeden uygulanmasıyla hastamızın tanısı hızlı bir şekilde konulup tedavisi hızlandırılabiliyor. Pankreas kanserleri, yemek borusu kanserleri, mide ve incebarsak kanserleri, Kapalı fıtık, kasık fıtığı, obezite ameliyatlarının kapalı bir şekilde gerçekleştirildiği hastanemiz, sadece kendi şehrimizde değil civardaki şehirlerden ve bölgelerden hasta almakta olup Bölge Hastanesi olma yolunda ilerlemektedir.” Dedi.

• op.dr.ufuk tali.png