"Ameliyathane Hemşireliği" Sertifikasyon programını başarı ile tamamlayan hemşirelerimize törenle sertifikaları verildi

Hastanemizde düzenlenen "Ameliyathane Hemşireliği" Sertifikasyon programını başarı ile tamamlayan hemşirelerimize düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bu sertifikasyon programına ev sahipliği yapmanın gururunu taşıdıklarını ifade eden Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali "Ameliyathaneler hastanelerimizin önemli birimlerinden biridir. Bu sebeple ameliyathane hemşirelerinin eğitimli ve her konumda donanımlı olmaları bizim için çok önemlidir. Bu sertifika programı sayesinde hastanemizde çalışan birçok hemşire arkadaşımız eğitim alarak sertifika sahibi olmuştur. Hastanemizde bu programa katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve ameliyathane ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

• DSC_01500.jpg