TRSM’den Şölen Tadında Yılsonu Etkinliği

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından Yılsonu Etkinliği düzenlendi.

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarımızın yıl içerisinde gördüğü müzik, halk oyunları, spor, el sanatları kurslarında yapmış olduğu faaliyetleri sergiledikleri etkinlikte müzik dinletisi, step gösterisi, halk oyunları ve el emeği göz nuru eserler davetlilerin beğenisine sunuldu.

Çanakkale Devlet Hastanesi Merkez Binamızda gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Alp Akça, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Kızılkeçe, Müdür Yardımcısı Tayfun Ünver, çok sayıda TRSM danışanı ve yakınları katıldı.

Özverili çalışmalarından dolayı tüm TRSM personeline teşekkürlerini ileten Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali “Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde Halk Eğitim Merkeziyle yapmış olduğumuz işbirliği sonucunda bize destek veren eğitimcilerimizle bu güzel motivasyon faaliyetlerimiz ortaya çıkıyor. Merkezimize kayıtlı danışanlarımıza verilen psikolojik tedavinin yanı sıra işlevselliklerini artırmaya yönelik beceriler kazanmasını sağlayarak toplum içerisinde daha uyumlu bir şekilde yaşamalarını sağlayabiliyoruz.”dedi.