Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programımız ilk kursiyerlerini mezun etti
04 Temmuz 2023

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından ’Sertifikalı Eğitim Uygulama Yetki Belgesi’ verilen Hastanemizde ilki düzenlenen Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı sona erdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize belgeleri takdim edildi.
Palyatif Bakım Hemşireliği sertifikasyon eğitimini hastanemizde gerçekleştirmekten ve kursiyerleri ağırlamaktan mutlu olduklarını vurgulayan Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Yener Tutaş “Programın ön hazırlık sürecinden bugüne kadar emeği geçen başta Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, yönetim ekibi, anestezi uzmanları, eğitim birimi hemşireleri, eğitim ekibi ve Palyatif Bakım Ünitesi hemşirelerine teşekkürlerini sundu.