1. Dönem Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programımız Başladı
06 Haziran 2023

Hastanemiz tarafından; Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakım Hasta Hizmetleri ve Eğitim Daire Başkanlığına, Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi almak için yapılan başvuru neticesinde Eğitim Standartları doğrultusunda incelenerek, Hastanemize “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Uygulama Yetkisi” verildi.
Ameliyathane Hemşireliği, Yoğun Bakım Hemşireliği, Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon programlarını başarıyla devam ettiren hastanemiz, Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programının da yetki belgesini almış bulunmakta.
Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim uygulama yetkisine sahip sayılı kurumlardan biri olan Hastanemizde, 05 Haziran ve 23 Haziran tarihleri arasında 1. Dönemi gerçekleştirilecek olan programa il içi ve il dışından toplamda 10 kursiyer katılıyor.
35 saat teorik, 80 saat pratik toplamda 115 saat sürecek olan programı başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasını almaya hak kazanacaklar.