“Çocuklarınıza Zehir Saçan Tütün Tarlası Değil Oksijen Salan Ormanlar Bırakın”
01 Haziran 2023

İl Sağlık Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Yeşilay gönüllüleri organizasyonuyla hastanemiz bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.
Tütün ürünü kullanımının sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla Ülkemizde 31 Mayıs Günü “Dünya Tütünsüz Günü” olarak kutlanıyor.
31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında hastanemizde düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan Çoban, Çanakkale Orman Bölge Müdür Yardımcısı Fazıl Cabaroğlu, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Yeşilay Başkanı Nilay Köleoğlu, hastane yönetimi, Yeşilay gönüllüleri ve sağlık personelleri katılımıyla tütün ürünlerinin zararlarına dikkat çekilerek fidan dikimi gerçekleştirildi.