8. Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Hastanemizde başladı
02 Kasım 2022

8. Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı hastanemizde başladı. 29.11.2022 tarihinde sona erecek olan programa katılan kursiyerlere 12 gün teorik, 10 gün uygulamalı olmak üzere toplam 22 gün sürecek eğitim sonunda, Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilen sertifikaları verilecek.
Bu program ile Ameliyathanede çalışan Hemşirelerin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütmesini sağlayacak bilgi, beceri ve tutumları kazanmaları amaçlanıyor. Sertifika programı Hastanemiz Ameliyathanesinde çalışan personelimizin yanı sıra ilçelerimizden ve başka illerden katılan kursiyerlerimiz ile gerçekleştiriliyor.