Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başarıyla Tamamlandı
26 Ocak 2024

Hastanemizde yoğun  bakım hastalarının gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip, sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek amacıyla düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı 11 Aralık 2023- 22 Ocak 2024  tarihleri arasında tamamlandı.
Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği standartlar doğrultusunda  verilen 120 saat teorik, 120 saat pratik eğitim programını başarıyla tamamlayan 17 kursiyerimize, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Başhekim Yardımcılarımız Uz. Dr. Gülderen Öztürk, Dr. Şermin Sürek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sibel Yiğit ve hastane yönetimimiz tarafından başarı belgeleri takdim edildi.
Eğitimlerde emeği geçen eğitmenlerimize teşekkür ederken, programa katılan kursiyerlerimize de başarılar diliyoruz.