“3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” Kutlandı
09 Kasım 2023

Hastanemizde “3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” münasebetiyle hastalarımızın ve personelimizin organ bağışının önemi konusunda farkındalıklarını ve duyarlılıklarını  artırmak amacıyla konuyla ilgili tanıtıcı broşürlerin ve afişlerin yer aldığı bilgilendirme standı açıldı. Hastane İdarecilerimizin de destek verdiği etkinlikte,  standı ziyaret edenlere organ bağışı hakkında bilgilendirme yapılarak gönüllülerden organ bağış formları alındı.
Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, hastane yönetimi ve Yoğun bakım uzmanlarımızın da organ bağışı yaparak destek verdiği standımızda Organ Bağış Koordinatörlerimiz Uz. Dr. Azem Ülkü ve Gönül Pınarcıoğlu "Bağışlanan her organ Filizlenen Bir Candır" sloganıyla organ Bağışının önemini vurgulayarak bilgilendirmelerde bulundular.
Organ Bağış Haftası etkinlikleri çerçevesinde halkımızın farkındalığını arttırmak amacıyla kurulan sergimiz de halkımızın ve çalışanlarımızın beğenisine sunuldu. Türkiye Organ Vakfı’na ait tüm ülkelerden organ bağışı ile ilgili farkındalık resimlerin bulunduğu sergi yoğun ilgi gördü.
  • organ.jpg
  • organ1.jpg