Algoloji Uzmanımız Uz. Dr. Azize SERÇE Hastanemizde Göreve Başladı
09 Kasım 2023

Algoloji Uzmanımız Uz. Dr. Azize SERÇE Hastanemizde Göreve Başladı
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine atanan Algoloji Uzmanı Dr. Azize SERÇE hasta kabulüne başladı.
Uzm. Dr. Azize SERÇE 2005-2012 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldığı tıp eğitimin ardından, 2013-2018 yılları arasında Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi’nde  Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2021-2023 yılları arasında ise Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Algoloji bilim dalında yan dal ihtisasını tamamladı.
Uz. Dr. Azize Serçe Algoloji bilimi ile şu bilgilere yer verdi “Ağrı yaşamın kaçınılmaz bir gerçeğidir ve hayat kalitesini doğrudan etkiler. Algoloji yani ağrı bilimi; ağrı tedavisi ve yönetimi ile ilgili bir tıbbi uzmanlık alanı olup polikliniğimizde ilaç tedavisi ve fizik tedavi yöntemleri ile kontrol altına alınamamış kronik ağrıların medikal ve girişimsel tedavileri yapılmaktadır. Baş ağrıları, bel ve boyun fıtığına bağlı gelişen ağrılar, sırt ağrıları, kalça, omuz, diz gibi eklem ağrıları, zonaya bağlı ağrılar, damar tıkanıklığına bağlı ağrılar ve kansere bağlı gelişen ağrıların medikal tedavileri düzenlenmekte ve girişimsel işlemleri ameliyathane koşullarında, görüntüleme eşliğinde yapılmaktadır. Algoloji Polikliniğimize Fizik Tedavi, Ortopedi, Beyin Cerrahi ve Nöroloji Polikliniklerinin yönlendirmesiyle randevu alınabilir.”
Algoloji Uzmanı olarak  hastanemizde göreve başlayan  hekimimize, yeni görevinde başarılar dileriz.