Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3000 hastaya kemoterapi tedavisi

2009 yılından bu yana

2009 yılından bu yana Tıbbi Onkoloji kliniğine bağlı olarak hizmet veren Çanakkale Devlet Hastanesi kemoterapi ünitesi; yeni binada ayaktan hastalara da hizmet vermeye devam ediyor.

Tıbbi Onkoloji dalında hizmet veren kemoterapi ünitesi, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy binasında hizmet veriyor. Tıbbi onkoloji polikliniği ve kemoterapi ünitesi, hastanenin yataklı servisler B blok zemin katında bulunmaktadır.

AYLIK ORTALAMA 450 – 500 HASTA

Kemoterapi ünitesi ile ilgili bilgi veren hastane Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali, şunları söyledi: “Birimimizde 1 İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı, 5 hemşire, 1 biyolog ve 2 sekreter olarak hizmet verilmektedir. Ünitemizde kemoterapi ilaçları yarı otomatik sistem ile hazırlanmaktadır. Kemoterapi ünitemizde ayda ortalama 450-500 hastamız hizmet almaktadır.

Tıbbi onkoloji bölümünün tedavi alanı içerisinde olan hastalarımız öncelikle İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji uzmanımız Dr. Erdem Şen tarafından değerlendirilip hastalığın tanısı, evresi ve tedavi planı açısından bilgi verilmektedir.”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech