Çanakkale Devlet Hastanesi’nde kütüphane açıldı

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde kütüphane açıldı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi 4. Katında hastalar, hasta yakınlarımız ve tüm çalışanlar için 1400 kitabın bulunduğu kütüphane oluşturuldu.

09 Mayıs 2018 - 17:10 - Güncelleme: 09 Mayıs 2018 - 17:15

Hasta ve hasta yakınlarının boş vakitlerini iyi değerlendirmeleri amacıyla oluşturulan kütüphanede çocuk kitaplarından romana, bilimsel eserlerden dini yayınlara kadar farklı türlerde yüzlerce kitaba rahat, sakin ve konforlu bir ortamda ulaşılabilecek.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, tüm hastane yönetimi, basın mensupları ve konukların katılımıyla gerçekleştirilen kütüphane açılışına kitap bağışında bulunan Yazar Mehmet İhsan Gençcan da onur konuğu olarak eşlik etti.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, hastane kütüphanesinin açılmasına vesile olan, kitap bağışında bulunan ve geçtiğimiz aylarda poliklinik girişinde Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve şiiri yer alan tabloyu bağışlayan Mehmet İhsan Gençcan’a teşekkür plaketi takdim etti.  Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen hastane yönetimine, kitap yardımlarından dolayı Mehmet İhsan Gençcan’a, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar’a ve ÇOMÜ Kütüphanesi’ne teşekkürlerini dile getirdi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve takım elbise

Hastaneye kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların Kalite Destek Müdürlüğüyle irtibata geçebileceği bildirildi.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x