Hemodiyaliz Merkezimizde Kalite ve Konfor Birarada

HEMODİYALİZ MERKEZİMİZDE KALİTE VE KONFOR BİRARADA

1993 tarihinden itibaren, hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren hemodiyaliz merkezimiz Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemizde daha modern ve daha geniş bir ortamda hizmet veriyor. 297 m2 Hemodiyaliz salonu, 52 M2 dinlenme odasından oluşan, hastalarımızın giriş çıkışını kolaylaştırmak için ayrı bir girişi olan ve zemin katta bulunan merkezimizin merkezi ısıtma - soğutma sistemi ile her hasta için ayrı merkezi oksijen ve aspiratör sistemi de mevcut.

2 Nefroloji Uzmanı, 3 diyaliz hekimi  ve 12 tecrübeli sağlık personelinin hizmet verdiği hemodiyaliz merkezimizde günde 45 hastaya hizmet verilebiliyor.

Kayıtlı 70 hastası bulunan hemodiyaliz merkezimizde hastane aracımız ile hastalarımız tedavileri için evlerinden alınarak kendine ait tv ve kulaklığı bulunan 15 yataktan oluşan geniş ve ferah bir salonda tedavisi tamamlandıktan sonra güvenle evlerine ulaşmaları sağlanıyor.