3-9 Kasım Organ Bağış Haftası

Güncelleme Tarihi: 04/11/2021

Organ bağışı bilincinin geliştirilmesi ve halkın bağışa teşvik edilmesi amacıyla hastanemiz ana girişe stant kurularak halkımız bilgilendirildi ve yeni bağışlar kayıt altına alındı.

3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle Organ Nakil Koordinatörlerimiz Uz. Dr. Azem Ülkü, Emine Karakaya, ve Gönül Pınarcıoğlu tarafından organize edilen standa Başhekim Op. Dr. Hasan Keser ve hastanemiz yöneticileri de katılarak destek verdiler.

Organ Bağışının önemini vurgulayan Uz. Dr. Azem Ülkü “En acılı zamanında yüreğine taş basarak fedakarlık gösteren ve en yakınının organlarını bağışlayan tüm Çanakkalelilere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi.

• DSC_0851organ2.jpg