2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ara Dönem Yarı Yıl Tatilinde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
05 Ocak 2022

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM YARI YIL TATİLİNDE STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

HASTANEMİZDE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARI YIL TATİLİNDE AŞAĞIDA BELİRTİLEN BRANŞLARDA STAJYER ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEKTİR. ARA DÖNEM STAJYER SAYILARININ YILLIK GENEL KONTENJANIN % 15 i ORANINDA OLMASI PLANLANMIŞ VE GERİ KALAN KONJENJANIN YAZ DÖNEMİNDE KULLANILMASI KARARLAŞTIRILMIŞTIR. STAJ SÜRESİ EN FAZLA 30 (OTUZ) İŞ GÜNÜ OLAN ÖĞRENCİLER KABUL EDİLEBİLECEKTİR. STAJ BAŞVURUSUNDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU EVRAKLARINI STAJ BAŞLANGICINDAN ÖNCE HASTANEMİZ ÖĞRENCİ STAJ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ ZORUNLU OLUP EKSİK BELGEYLE STAJA BAŞLAMALARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR. 

 2019-2020 YARIYIL TATİLİ ARA DÖNEMDE ALINACAK STAJYER ÖĞRENCİ BRANŞ VE SAYILARI
HEMŞİRELİK    35
 EBELİK 12
 TIB. LABORATUVAR TEK. 4
 TIB. GÖRÜNTÜLEME TEK. 4
 ANESTEZİ 4
 BİLGİSAYAR MÜH. 1


ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ STAJYER ÖĞRENCİ BAŞVURU EVRAKLARI

1. Okulun Staj Talebine İlişkin Resmi Yazısı. (Yazı içeriğinde öğrenci bilgileriyle birlikte 5510 sayılı SGK’na göre öğrencinin iş kazası sigorta priminin yatırılacağı beyanı olmalıdır.)

2. 1 Ad. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3. 1. Ad. Fotoğraf

4. Staj Uygulama Defteri (Staj Uygulama Defteri kullanmayan okullar için bu husus zorunlu değildir. Defterin içeriğinde Öğrenci Staj Değerlendirme Formu ve Staj Devam Çizelgesi olmalıdır. Bu durumda devam çizelgesi hastanemizce verilecektir.) 

5. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Belgesi 

6. Hastanelerde Stajyer Öğrenci Olabileceğine Dair Sağlık Raporu. (Hbs-Anti Hbs-Hcv ve raporlu akciğer grafisi tetkiklerini içermelidir. Sağlık raporu staj  başlangıcından son altı ay öncesine ait olmalıdır. Daha eski raporlar kabul edilmez.Öğrenci Belgesi veya Güncel Öğrenci Kimlik Kartları İle Devlet Hastanelerine Başvurulduğu Takdirde 28.01.2002 tarih ve 2002/3654 sayılı B.K.K. ile  Ücretsiz yapılmaktadır)

7. SGK İşe Giriş Bildirgesi (Okul tarafından düzenlenecektir. Meslek Adı ve Kodu: 9901.02–Stajyer Öğrenci olarak girilmelidir.) 

8. Hastanece belirtilecek banka şubesinde hesap açtırılarak ıban no mutemetlik birimine verilecektir.