2 cana can verecek!
11 Kasım 2019

Bir süredir hastanemizde tedavi altında olan Çanakkale’nin eski yağlı güreş pehlivanlarından 79 yaşındaki Erol Özemre yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak beyin ölümü gerçekleşti.

Organ Bağış Korrdinatörlerimiz Uz. Dr. Azem Ülkü Hemşirelerimiz Gönül Pınarcıoğlu, Yeliz Baykala ve Emine Karakaya’nın görüşmeleri neticesinde Merhumun duyarlı çocukları ve yakınları organlarının başka hayatlara can vermesi için bağışlama kararı aldılar. Bu duyarlı kararları doğrultusunda Erol Özemre’nin bağışlanan organlarından iki böbreği Bursa Acıbadem Hastanesinde tedavi gören hastalara nakledilmek üzere alındı.

Acılı aileye başsağlığı dileklerini ileten Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali verdiği duyarlı kararlarından dolayı teşekkürlerini sunarken Organ Bağış ekibini de  emeklerinden dolayı tebrik etti.

• 63457d3d-295a-44f9-a52e-e60cd745c9fb-870x457.jpg