Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı

Güncelleme Tarihi: 05/08/2019

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesitarafından30 Eylül – 08 Kasım 2019tarihleri arasında Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi29 Temmuz - 09 Ağustos 2019tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.htmlduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program sorumlusu: Hilal GÜNDOĞAN

Telefon: 02862171098 -5207