Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı

Güncelleme Tarihi: 26/02/2019

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından 01 Nisan 2019 – 14 Mayıs 2019 tarihleri arasında Yoğun bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi 25 Şubat 2019 – 05 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.htmlduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Hilal GÜNDOĞAN

E-posta: f.yilmaz2saglik.gov.tr