Vali Orhan Tavlı Hastanemize yılbaşı ziyaretinde bulundu

Vali Orhan Tavlı Hastanemize yılbaşı ziyaretinde bulundu

Vali Orhan TAVLI, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. M. Ali Karacaer, İdari Mli Hizmetler Müdürü Okan Dal, Kalite Destek Müdürü Hafize Meto, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Kızılkeçe ile beraber acil servis ve kliniklerimizde tedavisi süren hastalarımızı ziyaret ederek, “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu ve yeni yıllarını kutladı.
Özverili çalışmalarda bulunan Hastane personelinin de yeni yılını kutlayan Vali Orhan TAVLI, personele görevlerinde başarılar diledi.

• valiziyaret.jpg
  • vali ziyaret1.jpg