Hastanemizde 2018 Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi Gerçekleşti

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde 2018 yılı sağlık tesislerinin verimlilik yerinde değerlendirmesi gerçekleşti.
Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında hastanemizde Verimlilik Yerinde Değerlendirmesi, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı koordinasyonunda 7 kişilik bir ekip tarafından yapıldı.
Değerlendirme sürecinde özveriyle çalışan tüm hastane personeline teşekkür eden Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali yılda bir defa gerçekleşen değerlendirmenin başarılı geçtiğini, tespit edilen eksikliklerin ise kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirerek Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Dairesine de teşekkürlerini iletti.