Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Uygulamamızı İndir

Göze Giren Tuvalet Fırçası Ameliyatla Çıkarıldı

Biga’da evinin tuvaletinde bayılarak

Biga’da evinin tuvaletinde bayılarak yere düşen 32 yaşında adamın gözüne tuvalet fırçası saplandı. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz adam 4 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Biga ilçesinde akla gelmeyecek cinsten görünmez bir kaza yaşandı. 32 yaşındaki bir adam, evinin tuvaletindeyken bir anda fenalaştı. Baygınlık geçiren adam, o esnada kenarda duran tuvalet fırçasının üzerine düştü. Düşme esnasında ise fırçanın sapı göz boşluğundan 20 cm girerek adamın beynine kadar ulaştı. Akşamüzeri 7 gibi Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne getirilen hasta acilen ameliyata alındı.

Ameliyat 4 saat sürdü

Beyin Cerrahı Op. Dr. Cengiz Kara, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Eray Eser, Anestezi Uzmanı Dr. Cenk Çetin ve berarindeki ameliyathane ekibi tarafından yapılan ve 4 saat süren operasyon sonucu yabancı cisim hastanın gözünden başarıyla çıkarılarak hasar alan beyin dokuları onarıldı.

“Sağlık durumu iyi”

Op. Dr. Cengiz Kara olayla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Hastanın şu anki sağlık durumunun iyi gittiğini belirten Kara  “Talihsiz bir kaza geçiren bu genç hastamızı acilen ameliyata aldık. Gözün alt tarafından giren yabancı cismin beyine 20 cm kadar girdiği görüldü. Cisim çıkarılarak beyin dokuları kontrol edildi, temizlendi ve beyin zarı onarıldı. Hastamız ameliyat sonrasında tedavi ve takip amaçlı olarak 3 gün yoğun bakım ünitesinde izlendi. Şu an klinikte yatmakta olan hastamızın sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor” sözlerini kullandı.