Yeni Doğum Yapan Annelere 'Anne Oteli' Hizmeti

Yeni Doğum Yapan Annelere 'Anne Oteli' Hizmeti

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemizde doğumdan sonra bebekleri çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi gören anneler için "Anne Oteli" hizmeti veriliyor.
Hem annenin, hem de bebeklerin iyileşme sürecini güçlendirmek, olumsuzlukların da önüne geçmek üzere hizmet veren Anne Otelimizde iki kişilik odalardan oluşan 4 oda bulunuyor. Burada aynı anda 8 annemizi misafir edilebilirken sabah, öğlen ve akşam yemeği hizmeti de sunuluyor.
İçerisinde banyo, tuvalet, televizyon, dinlenme alanı ve süt sağma makineleri bulunan Anne Otelimizle; Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören bebeklerin, sık aralıklarla anne sütüyle beslenmeleri için annelerin hastaneden uzaklaşmaması ve bebekleri ile daha rahat ilgilenebilmeleri amaçlanıyor.

• anne oteli 1.JPG
  • anne oteli 2.JPG