Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Güncelleme Tarihi: 14/11/2018

hafize meto.jpg

HAFİZE METO

1982 Kumarlar/Çan doğumlu. İlk öğrenimi köyünde, orta öğrenimini Kirazlı  YİBO’nda tamamladıktan sonra Çanakkale Sağlık Meslek lisesinden 1999 yılında mezun oldu. Üniversite olarak tek hayali olan İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Yüksek Okulunu 2003 yılında bitirdi. Hemşirelik mesleğine İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma hastanesinde başladı. 2006 yılında Çanakkale Devlet Hastanesi’ne  tayin oldu. Koroner Yoğun Bakım Hemşiresi, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi kurucu ve sorumlu hemşiresi olarak çalıştı. 2014 yılında başhemşire yardımcısı olarak başladığı idari görevine 2018 Aralık ayından itibaren Destek Ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.